facebooktwitterlinkedinyoutube

Navodila za vnašanje podatkov v interaktivni zemljevid

Za vnašanje podatkov o predvolilnih aktivnostih morate najprej slediti tej povezavi. Ko se vam odpre zemljevid, se najprej postavite na Slovenijo, potem pa za dodajanje kliknete Additions -> Add Marker - Simple (prosimo preberite navodila do konca). 

zemljevid 1

 

Potem pa vnesete v podatke v okno, ki se vam odpre. Predlagamo, da se držite vzorca, ki je na zemljevidu in ga lahko vidite tudi naspodnji sliki. V ime (Entry Name) vnesete ime kandidata ali liste ter aktivnost. Lokacijo lahko določite ročno (vnesete naslov) ali pa to opravite s klikom na gumb 'Click on a map location' ter kliknete na lokacijo na zemljevidu in jo tako označite. V opis (Description) vnesete podrobnosti aktivnosti (številka plakata, čas shoda, kdo deli letake, ipd.), dodate pa lahko tudi fotografijo (Photo), ki jo naložite prek vmesnika. Barvo markerja lahko določite poljubno ali se držite vaših predhodnikov in izberete isto barvo za istega kandidata/listo. 

 

zemljevid 2

 

Vsi vnosi potrebujejo odobritev administratorja (za preprečevanje podvajanj, žaljivih zapisov ali drugih zlorab), da se izpišejo na zemljevidu, zato brez skrbi, če se vaš vnos na zemljevidu ne pojavi takoj. 

Projekti

banner trans integriteta spregovori

banner transparentnost integriteta

banner crinis integriteta

banner nis integriteta

 

 

Koledar dogodkov

«   Avgust 2021   »
potosrčpesone
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

supervizor

komisija za preprecevanje korupcije logo tiwhistleblowing ceelogo euPrevention of and Fight against Crime. With financial support from the Prevention of and Fight against Crime Programme. European Commission - Directorate-General Home Affairs.
uncaccoalitioniaccstop corruptionlogo IP slo mo