facebooktwitterlinkedinyoutube

Vabilo na novinarsko konferenco in izobraževanje - Transparentnost lokalnih volitev in financiranje političnih strank

V okviru projekta "Transparentnost lokalnih volitev v Srednji in Vzhodni Evropi" bo Transparency International Slovenia - društvo Integriteta spremljalo potek predvolilnih aktivnosti na lokalni ravni v sedmih občinah v Sloveniji.

Namen je dvig ravni integritete in transparentnosti pri financiranju lokalnih političnih kampanj, z različnimi aktivnostmi na področju nadzora in monitoringa, raziskav in zagovorništva na nacionalni in mednarodni ravni. Cilj projekta je povečanje preglednosti volilnih kampanj na lokalnem nivoju in s tem povečanje zaupanja v lokalno politiko. Dvig integritete na področju demokratičnih procesov, aktivna politična participacija in transparentno odločanje je v interesu države, še posebno civilnega sektorja - tudi nevladnih organizacij in novinarjev.

 

S tem namenom vas vabimo na novinarsko konferenco, posvet in izobraževanje na temo nadzora lokalnih volitev ter transparentnosti financiranja političnih strank, ki bo v sredo 3.9. v upravni stavbi Slovenskega etnografskega muzeja. 

 

Več v dopisu in programu dogodka. 

Projekti

banner trans integriteta spregovori

banner transparentnost integriteta

banner crinis integriteta

banner nis integriteta

 

 

Koledar dogodkov

«   Oktober 2021   »
potosrčpesone
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

supervizor

komisija za preprecevanje korupcije logo tiwhistleblowing ceelogo euPrevention of and Fight against Crime. With financial support from the Prevention of and Fight against Crime Programme. European Commission - Directorate-General Home Affairs.
uncaccoalitioniaccstop corruptionlogo IP slo mo